måndag 16 augusti 2010

Detox

Idag är dagen med stort D som i DETOX.

Har länge funderat på att göra en rensning av alla slaggprodukter men inte hittat en kur som jag tyckt passa och att vardagen har satt stopp som graviditeter, amning, träning etc. Men nu har jag två veckor som är relativt lugna och vad vore inte en bättre start på hösten.

Ett av mina konkreta mål för min hälsa i höst är att minska en storlek och komma i mina kläder jag hade innan graviditeten. Så nu är det bara att göra en handlingsplan med vad och hur jag ska träna för att nå dit. Ett av de enklaste stegen i teorin är att minska portionerna och inte äta så "jävla mycket" men det är betydligt svårare i praktiken, speciellt om man går hemma om dagarna. =)

Så tjejer vad säger ni. Är 23 okt ett bra slut datum!?

Lite bakgrund:
Detox kommer från det engelska ordet detoxification, som betyder avgiftning. Målet med en detox är att avlägsna olika gifter och slaggprodukter från mage och tarm. En effektiv detox innehåller råvaror som på ett naturligt sätt stimulerar levern, njurarna och lymfsystemet, och utesluter mat som hindrar dess funktioner. Den innehåller tre faser och jag börjar fas ett idag.

1 kommentarer:

Madelen sa...

22:a oktober bir det bubbel, vin och en massa god mat..för är det inte det man gör på SPA ;)

Kram