söndag 15 augusti 2010

Mysig middag och grym fest

Vilken lördag och vilken morgon, jag som trodde sommaren var förbi och att det var dags att lägga undan badkläderna men vilken värme. Vi började dagen med en frukost på altan och tog en tidig morgon kaffe hos Johans föräldrar som skulle åka ned till Målilla och titta på Speedway samt att hälsa på en väninna till Inger på vägen hem. När vi gick hem somna Hanna i vagnen och vi andra la och i solen, har varit så bortskämd med att Lovisa har blivit så brun så jag hade ingen tanke på att smörja in henne så hon blev bränd såg jag i morse :-( men efter lite aloe vera gick rodnaden bort för nu syns ingenting. Vi badade med tjejerna och hade en mysig dag hemma.

På kvällen var det dags att ta sig in till stan för att gå på min första 40-årsfest i vuxen ålder för mina föräldrars kommer jag inte ihåg :-) Johan & Håkan hade en gemensam fest och abonnerat Star Lounge där det bjöds på fördrink, plockmat och jättebra underhållning. Stämningen var på topp och när showen var slut och det började strömma in annat folk åkte vi hem och hamnade ute på altan med öl och lite snacks, blev ett bra avslut på en riktigt skön kväll. Då festen började kl. 20 med dropp in från 19 så behövde vi fördriva lite tid innan och bokade bord på Kungsgatan 14, vi passade på att fira vår 4:a åriga bröllopsdag då den infaller i veckan.

Jag säger bara Ricardo, länge sedan jag skrattade så mycket, kul när de kan bjuda på sig själva, jag är inte lika bra på att bjuda på mig själv dock, usch vad jobbigt det är att bli utsatt!

Bilden är lånad från Tessan när Fredrik sjunger "Rosen" 
vilken vers det var när han kom till mig har jag ingen aning om :-)

Tack Johan & Håkan för en trevlig fest!

1 kommentarer:

Madelen sa...

Låter mysigt! Haha, du ser inte riktigt bekväm ut på bilden måste jag säga :)

Kram