torsdag 6 februari 2014

Läkarbesök

När jag hämtade Hanna på Fsk idag så blev hon superglad för nu skulle hon få åka till doktorn. Det behövs inte mycket för att få henne glad om man vet vilken knapp man ska trycka på för envisare unge har jag inte varit med om. Just nu har vi en relativt lugn period men det brukar bara betyda att vi är mellan två trots perioder.

Tillbaka till läkarbesöket som var en remiss från 4-års kontrollen för att kolla hennes höfter och balans. Vilket det inte alls var några problem med. Hon fick springa fram och tillbaka i korridoren vilket tydligen var superkul för vi fick knappt stopp på henne. Haha. Alla reflexer och rörligheten funkade som den skulle. Känns lite dumt att ta upp deras tid men det är också skönt att få en bekräftelse på att hon är frisk och utvecklas som hon ska. Hon har bara inte lika bråttom som sin syster.

Hennes mått var 104 cm lång och 16 kg så hon är vår lilltjej. Jag och Lovisa var 107 långa och vägde typ 17-18kg på våra 4:a års kontroller. Men hon följer sin kurva vilket också är en bekräftelse på att hon är frisk.

När vi var klara så tog vi hissen upp till 4:an på lasarettet där mamma började jobba i måndags. Kul att se tyckte både jag och Hanna.

Imorgon blir det Stockholm och AW med kollegorna.

0 kommentarer: