onsdag 8 september 2010

Lovisa ♥ Neo


Vi var till Västerledens öppna fsk. På em idag och det var Hummelstaligan som dominerade. Lovisa hade 2 dagis kompisar som var där. Lucas, (Alice och Susan) och Neo, (Felix och Linn). Ingela var också där med sina två Sigge och Siri. Neo och Lovisa lekte jättebra och det blev några kramar också, de är väl för söta. Jag kan avundas Lovisas mod. Tänk om man haft det när man växte upp.

Planerna för ikväll var att softa och kolla på Idol men det blir inte alltid som man tänkt sig. Fast man tackar inte nej när någon frågar om man vill ha lite egentid, allra helst när maken inte är hemma och man är fast med barnen. Tur att det finns re-play på nätet, hur gjorde man förr. Jo just det man spelade in programmen. hihi

Ser fram emot tjejmiddagen på lördag, gillar nya konstellationer och det kan vi ju säga att detta är, nyfiken kolla in svägerskans inlägg När katten är borta. Vi blir en till och henne har jag spelat innebandy me och vi har samma initialer (om man tar mitt namn som ogift) och våra pappor är buss chafförer. Våra män heter Johan och vi har barn födda samma år. Tror att vi hade en del mer saker när det väl begav sig. Rapport kommer efter helgen.

0 kommentarer: