torsdag 5 augusti 2010

Livet är bra underbart ibland

Det som såg ut att bli en hemmakväll i soffan blev en utekväll med Ann-Louise. Kul att det går att vara spontan även om man bor på landet vilket vi båda gör. Vi har mer gemensamt än vi först trott då vi är i ungefär samma fas i livet, gifta, bor i hus på landet bredvid våra svärföräldrar har två barn födda, -06, -09, olika kompisrelationer och släktrelationer den ena inte mer komplicerad en den andra. Så när Bussen gick hem 23.30 var vi inte på långa vägar klara. Att jag fick visa leg både på terassen och starlounge när jag skulle köpa dricka ser jag som en komplimang för det är väl nästan ett hån att behöva visa leg när man är över 30 för så ung ser man inte ut även om man ibland kunde önska det :-)

Nu är dags att gå ut och påta lite i rabatten innan det är dags att grädda plättar till Lovisa och mormor. Själv blir det lite mera vin....

3 kommentarer:

Fia sa...

JA, Ove så hette han!
Jag var SÅ kär. :)
Jaha, jag är uppväxt i Tilling Öhr..
(mellan kyrkan och Lundbyvägen går det en liten väg upp till några hus..jag bodde i det huset som har vitt tak som man ser från vägen...taket var svart när vi bodde där.)

Skönt med en utekväll!
Själv har jag inte varit ut på 5 år...helt galet jag VET. :)

Madelen sa...

Kul med en spontankväll, de blir oftast roligare än de inplanderade. Hoppas att ni får en mysig kväll hos Stefan och Camilla.

Kram

Anonym sa...

Herlig med vin og kos!! Ha de bra! Håper fredag og lördag blir like bra! Klem klem