lördag 7 augusti 2010

Lata dagar och duktiga ungar

Vart har dagarna tagit vägen, tyckte inte det var så länge sedan jag satt här och skrev. Njuter för tillfället av livet och vad det har att erbjuda och kanske lite extra just nu efter att jag läst Mia Törnbloms bok Självkänsla nu! Jag njuter av det jag har istället för att må dåligt över det jag inte har. Just nu trivs jag med de jag umgås med och har massor med ro att vara ute i trädgården. Jag och Johan har hittat en bättre balans och han tar tjejerna när jag är ute och grejar. Jag njuter för fulla muggar.


I torsdags var vi bjudna på middag utan barn och det har väl inte hänt sedan vi fick Lovisa. Önskar att jag kunde få fler tillfällen att få bli serverad mat och kunna sitta still, utan att själv laga maten eller springa efter ungar. Att det dessutom var trevligt sällskap och god mat gör det bara bättre! Kameran la av då jag glömt att batteriet nästan var slut efter Eskilstuna trippen så annars hade ni fått sukta lite på vår mat men den höll samma standard som förrätten till höger så ni får drömma er bort till den mat ni njuter av

I går var det en riktigt soft dag och vi gick inte upp förrän kl. 11 vilken lyx för småbarnsföräldrar. Var upp och gav Hanna gröt och serverade Lovisa frukost för att sedan trippa tillbaka till sängen. Lovisa passade Hanna och när hon blev trött trippade jag upp och la henne för att sedan trippa tillbaka till sängen, hon sov passande i två timmar samtidigt som jag och Johan sussade sött till ljudet av takfläkten. Lovisa fortsatte att pyssla, leka och titta på TV. Hon är så duktig att man blir riktigt stolt. Några tråkiga veckor hemma har gjort henne lugn och harmonisk, hon har tom börjat leka själv och berömma sig själv när hon gör det. Thats my girl ♥
I går ringde svärmor och berättade att det blir släktträff hemma hos dem den 20 aug. Hon började att prata om det redan förra hösten att det vore kul om vi kunde samla ihop alla barn med respektive en fredag under hösten men det blev aldrig av. Vilka är det då undrar ni, jo Svärfars bror Sten med sina tre barn Robert, Jonas och Camilla med familjer. Det ser vi fram emot.
 
Nu ska jag snart ta upp kyklingen ur marinaden för att börja grilla. Ove och Jessica bjöd in sig själva på middag.

1 kommentarer:

Madelen sa...

Skönt att Lovisa har kommit ner i varv hon med och att ni verkar må bättre hela familjen. Hoppas att det håller i sig när vardagen kommer igen.

Kram M