måndag 19 juli 2010

Jag är lycklig

Det har gått 3½ dag av Johans semester och jag är lycklig...
Vi har inte gjort så mycket i helgen utan mest bara varit, umgåtts och pratat. Det är det som jag har saknat, tid för oss, tid med barnen. Vi har badat, varit i stan och handlat, tagit promenader. Spenderat tid med våra föräldrar och syskon. Ätit och druckit gott. En skön Svensk sommarsemester helt enkelt.

Sedan Hanna har fötts har vi levt lite av ett maraton liv för att få tillvaron att gå ihop. Johan har Jobbat och jag har varit hemma med barn och skött hemmet. Tagit 24x7 skiftet och bara velat kräkas på elendet. Jag är ingen bullmamma och kommer aldrig att bli, vilket jag redan visste efter mammaledigheten med Lovisa. Det har verkligen varit annorlunda och jag har njutit massor med Hanna och tagit vara på de ögonblick som som vi haft tillsammans men nu är jag klar. Johan har fått föräldraledighet beviljat i höst och det känns hur bra som helst. Har Johan varit borta så har jag varit hemma på kvällarna med tjejerna vilket har gjort att när jag klättrat på väggarna och vill komma ut och träffa mina vänner så har Johan varit hemma. Så har vi hållit på och nu efteråt så ser jag att vi har inte prioriterat oss som bara "Johan & Sofia"..... vilket kan leda vem som helst på villovägar. Så 3½ dag tog det... nu sprudlar jag av energi, energi som min man ger mig, vi har planer om framtiden, roliga planer som man bara vill sätta i verk. Men det är inte tid än. Resor vi planerar, investeringar vi ska göra. Så jobbigt det kan kännas ibland och hur lätt det blir när allt känns bra. Visst jag har massor med saker jag måste jobba med mig själv varje dag för att inte ramla tillbaka i min ångest men jag har börjat resan och ni som stöttat mig vet vilka ni är.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du er flink! Nyyyt resten av semesteren! Klem klem

Anonym sa...

Vad glad jag blev av att läsa ditt inlägg idag! Njut av dagen!kram smulan

Anonym sa...

Vilken lycka för oss att ha er så nära, och bara det att göra saker tillsammans,helt underbart, inte många svärföräldrar förunnat. Kram Inger

Lycklig fru sa...

Vad härligt. Blir glad av att läsa detta. Fortsätt njut och ta hand om varandra.
Kram Sofia

Sofia sa...

Tack för alla kommentarer, här, via sms eller telefon. Skönt att veta att det finns härliga människor som bryr sig. <3