fredag 8 januari 2010

Show

Idag har det fixats inför Lovisas show med Street Feet. Hon dansar i gruppen 3-4 åringar och det är hennes andra termin. Jag sökte igenom Enköpings utbud förra vintern för att hitta någon aktivitet för 3-åringar och det fanns inte så mycket att välja mellan, det enda jag hittade var dans med Street Feet så valet belv ganska enkelt, många har aktiviteter som börjar för 4:a åringar och Lovisa var då bara 2½. Många kanske tycker det är tidigt och att man inte skall tvinga på sina barn en massa aktiviteter när de är så små, men för Lovisa har det fungerat över förväntan. Jag ville att hon skulle få leka och öva motorik. Lovisa är väldigt framåt och aktiv, hon blir lätt rastlös, men med dansen har hon fått något bra att fokusera på vilket har utveckla hennes förmåga att vara i grupp och ta instruktioner från någon annan än oss hemma och dagisfröknarna

På showen den 16-17 Januari skall Lovisas grupp göra två framträdanden och det skall vara olika scenkläder. Första numret är valfritt så Lovisa skall ha sin svarta dansdräkt och till det andra numret är det Priat-tema så det blir Pirat-jeans, randig tröja och döskalle-hatt.

Det är två föreställningar per dag och Lovisa är med i Showgrupp 1. Biljetterna kostar 40kr och vill ni gå och se showen kan jag köpa biljetter åt er nu på söndag den 10:e. Annars går det att köpa vid entrén men det är ganska mycket folk så jag rekommenderar att man köper innan.

Showgrupp 1. Föreställning kl 14.00-15.30

3-4 år
7-8 år
9-10 år
11-12 år grupp 1
Spin Twist
Killar avancerad
Mixen 1 + Mixen 2
Showgruppen
Lilla showgruppen
Vuxna

Showgrupp 2. Föreställning startar kl 17.00-18.30
5-6 år
6-8 år
Killar
11-12 år grupp 2
Flow
16+
Killar avancerad
Mixen 1 + Mixen 2
Showgruppen
Lilla showgruppen
Vuxna

0 kommentarer: