onsdag 6 januari 2010

Hur kan kläder till en 3-veckors vara ett problem

Ja det undrar jag med...

Har kläder så det blir över men inget som matchar eller passar. Storlek 50 är för litet och 56 är för stort. Bättre var det att få barn när det var sommar så kunde de ligga i bara blöja :-). Förstår inte de som designar barnkläder. Stora knappar vid halsen som inte kan göra annat än hamna i kläm och tröjor som hela tiden åker upp. Helst skulle jag vilja ha en mjuk heldress utan sömmar, utan dragkedjor som skaver. Fast å andra sidan skulle jag inte sätta på henne något dyligt :-)

Undrar vad P och B hade på sig när de var nyfödda för det finns inget som matchar eller så är det jag som är kräsen.Knappar som skavar, ärmar som sitter 3-kvarts, tröja som åker upp och lämnar mage och rygg bar.Kläder i överflöd, storlek 50, 56, 62 & 68

2 kommentarer:

Livet är som ett fotoalbum, det är upp till dig att fylla det med minnen...♥♥♥ sa...

Hihi, ja du jag fick lov att gå in på kort och titta vad B hade på sig. Bianca hade flera bodysar, men jag undrar om jag inte slänge dem för att de var så dålig kvalitet på dem, så de var så dassiga när jag hade använt dem klart.
Jag vet iaf att hon inte hade så många så jag använde dem flitigt de som fanns.

Du får helt enkelt ut och shoppa :)

KRAM

SofiaSK sa...

Det finns massor av färgglada snygga bodys men inga byxor som passar till. Har gjort en grovrensning idag så nog ska jag hitta lite kläder hon kan ha och de smutsar ju inte ner sig så hon skulle kunna ha samma byxor fler dar i rad. :-)
Kram