lördag 2 januari 2010

16 i familjen

Lilla julafton har gått av stampeln och hela familjen Karlsson samlades i Järstena för vilken tur i ordningen har jag ingen aning om. Traditionen är att alla får varsin sista julklapp och de små barnen får några fler. Vi har även ett paket som är hemligt och den som gissar vad det är får paketet och får köpa ett nytt hemligt paket tills nästa lilla julafton. I år var det Maddes tur eller rättare sagt förra året var det Maddes tur men paketet glömdes bort och har legat i säkert förvar tills i år. Det var Loise som gissade rätt på smörknivar. Till historien hör också min första jul hos Karlssons och det hemliga paketet. Ove hade köpt en klädrulle och tyckte det var en klockren present och ingen skulle ju kunna gissa... jag som använde klädrulle ganska ofta behövde knappt känna på paketet och gissade rätt och förstörde det roliga tror inte att alla hade fått känna på paketet äns :-)

När alla var samlade passade vi på att ta ett familjekort och ja ni, hur får man 16 personer bra på samma kort... när väl möblerna var flyttade saknades farfar (han hade gått ut med hunder) ja och tjejerna sprang runt och vi kunde inte riktigt bestämma om vi skulle stå lika som på förra familjekortet som var tagit Feb 2007 på Anders & Maddes 30-kalas.

Familjebilden 2007


Ett gott skratt får man allt när man tittar på korten. Vi är som sagt en härlig stor familj och det skall väl synnas på korten, eller hur.


Se och njut!
Familjen Karlsson 2010

3 kommentarer:

Livet är som ett fotoalbum, det är upp till dig att fylla det med minnen...♥♥♥ sa...

Hahaha,,vilket jäkla kaos. Det kändes som i vi var med i någon komedifilm :) Patricia kunde ju inte se surare ut i alla fall..vi kom ju med på bild allihop och det är väl det som är huvudsaken.

KRAM

Smulan sa...

Ni såg ut att ha roligt i alla fall....men lite svettigt kanske!
kram

♥ Siv ♥ sa...

Jöje meg så mange dere er, så kult! Og fine bilder :-)