Receptet till dessa supergoda muffins är hämtat ur "sött och annat gott" av Katrin Zytomierska.
Mixen mellan smak av mandel och kokos gör den god och frostingen pricken över i:et. Frostingen blev för lös mot vad jag förväntat mig så det blir nog till att göra en ny sats i morgon. Dock jättegod :-)
8st ( jag gjorde med miniformar och fick 48st på denna smet)
4 ägg
1 dl Sukrin melis
150 g smält smör
1 dl vispgrädde
100 g Philadelphiaost
2 1/2 dl mandelmjöl
1/2 dl kokosmjöl
1 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa Sukrin melis och ägg poröst. Tillsätt smör, grädde och Philadelphiaost. Rör samman de torra ingredienserna och blanda ner dem i smeten.
Häll smeten i muffinsformarna och grädda i 25 minuter.
Frosting:
100 g Philadelphiaost
1 dl Sukrin melis
Ca 10 st hallon
Blanda ingredienserna väl till en jämn smet. Ställ in kylen i ca 30 minuter. Bred över muffinsen.
Garnera med hallonen.
0 kommentarer:
Skicka en kommentar