måndag 31 december 2012

En tillbakablick 2012

Ett år går så fort men när man börjar se tillbaka så är det en hel del man upplever under ett år. Det gäller bara att stanna upp och njuta av de olika stunderna :-)

De stora händelserna detta år var min födelsedagsfest med Camilla, vårt lägenhetsköp i Spanien och mitt nya jobb. Året har också fyllts med födelsedagar, resor, utflykter och dansframträdanden.

Gott Slut 2012!!!
RESOR
Det har blivit några resor under året. Till turkiet med min Moster och hennes familj för att fira hennes 60-årsdag. Jag och Johan var ner till våra vänner i Halmstad några dar. Tre resor till Spanien för att gå på husvisningar och fixa lägenheten.


FÖDELSEDAGAR
Födelsedagar har vi firat en massa och här kommer några i bilder.
Tvillingarna Albin och Liam 3år, Lovisa 6år och Hanna 3år. Millins 30, Andreas 40år och Moster fyllde 60år.UTFLYKTER

Några utflykter hann vi också med under året. På bilderna nedan är vi i Parken Zoo i somras vilket är något vi gjort varje år sedan barnen föddes och på vägen hem blir det en sväng förbi Britt och Ruben som är Johans pappas moster och och morbror. för bara tre veckor sedan fyllde min far och bror en buss och tog oss till Tomteland för att hälsa på tomten. Tror det var den kallaste dagen detta år men både trevligt och mysigt hade vi det. Helt förundrad över alla barnen som var så duktiga och satt fastspända på sina platser. Hoppas på fler spännande utflykter 2013.


Street FeetNya tillskottet i familjen är Stefan och Camillas son Axel som födde 13 nov 2012. Här med Farbror Johan

1 kommentarer:

Millis sa...

Hoppas att 2013 blir ett underbartt år!!

Kramar från oss