fredag 2 september 2011

Jag älskar min kropp

Ha ha ha. Instruktionen till dagens affirmation är
"Lita på att de ord som kommer till dej är menade för just dej - just nu!"

Vilken utmaning det ligger i dagens affirmation... För ärligt vem älskar sin kropp till 100%.  Det snackas väldigt mycket i min omgivning just nu runt våra kroppar och det skall trimmas inför vinterns semesterresor etc. Så man kan säga att ämnet är aktuellt och jag har jobbat med mina egna tankar i ämnet då jag stått still i vikt sedan nov förra året (vilket är den vikt jag hade innan jag blev gravid med mitt senaste barn) och någonstans under sommaren börjat acceptera hur jag ser ut och att få barn förändrar kroppen oavsett om man går upp 1 kg eller 30 kg under graviditeten. Dagens affirmation är ju så klockren för mig just nu.

Vår kropp är vårt tempel, och över den är vi Gud. Vår uppgift är att älska och dyrka den enastående organism och mekanism som en levande kropp innebär. Den är i sanning Gudomlig. Varje cell är ett Universum.
Hur vi uppfattar oss själva har förhållande lite att göra med hur vi ser ut, utan mer om hur vi bär och älskar det vi har. Så njut av Din kropp. Älska varje millimeter av den. Och gläds för att den låter Dej leva och uppleva livet. Älska Din Kropp


1 kommentarer:

Anonym sa...

Så sant som det är sagt men svårt att leva efter....får nog jobba på det. kram Smulan