söndag 21 augusti 2011

Bullbak

Att det kan vara så kul att få vara kreativ i köket. Att jag har en kreativ ådra i mig har jag förstått men att jag mår så bra av att pyssla och det ger mig energi har jag inte fattat förrän nu. Johan är bäst och har tagit med barnen till farmor så jag får baka ifred. Kan det bli ännu bättre.

Kräftskivan igår var en trevlig tillställning trots regn. Värdparet hade fixat så fint i deras garage och vi var lagom många och alla verkade tycka det var skönt att vara där och det kanske berodde på att det var mest par med barn som hade skaffat barnvakt. Vi hade laddat upp med en massa färdigskalade kräftstjärtar, oskalade räkor (från fiskbilen), sallad och bröd och som alltid så blir det mat över, inget undantag igår. Så det blir pasta med skaldjur till lunch idag :-)  Bäst var Micke, Tessan och Linus som nog satt i 1 1/2 timme och bara åt kräftor och de hade fortfarande en oöppnad kartong kräftor kvar, har nog aldrig sett ett sådant kräft-rase.

Nu hoppas jag att du också hittar något att göra som just du tycker är kul och laddar energi till en ny arbetsvecka. Ha en skön söndag!

2 kommentarer:

Madde sa...

Haha,varför tror du att jag bakar så mycket :)Hoppas vi får smaka bullarna på fredag.

Kram M

Åsa sa...

Ja att vara kreativ är underbart för själen. Tyvär blev det inget sytt men mycket annat pyssel här hemma. Vi får fösöka hitta en sydag så ska vi få till en jeansväska ska du se :) Kram