fredag 13 maj 2011

Fredag

Hela veckan har bara runnit iväg. Haft en massa roliga aktiviteter på kvällarna och dagarna har varit fyllda med jobb. Kreativt tänkande och problemlösning varje dag, jag gillar mina utmaningar på jobbet just nu.

Jag har precis badat klart med tjejerna. Hanna var trött så hon fick gå och lägga sig medans jag och Lovisa mumsar på varsin glass framför TV:n. Johan och Maria är på promenad runt Lundby. Ikväll blir det Så ska det låta och kanske en film efter det om vi inte redan somnat i soffan.

I morgon blir det lugnt hemma på dagen med lite fix, hoppas jag kan var ute lite i trädgården, har köpt lite frön jag tänkt sätta. Gräsmattan har blivit jättegrön och fin av regnet så nu är det snart dags att göra årets första klippning om nu Johan får igång gräsklipparen som var stendö. Batteriet är på laddning så vi hoppas på det bästa.

På eftermiddagen åker tjejerna till Stefan och Camilla för att sova över och vi tar bussen till Uppsala för vi ska ut till kamratgården där min kusin bjuder på 40-årsfest. Känns som det var evigheter sedan jag och Johan var bjudna på fest. Jag kommer att ha på mig min nya grå/blåa klänning och blå skinjacka till.

1 kommentarer:

Penny sa...

vad snygg du är :)