måndag 27 december 2010

Annandagen

Tredje gången gillt för oss i jul var i Björknäs med pappa och Agneta. Gott julbord och inte lika mycket godis, vilket var bra för då kunde jag äta mer smörgåsar, det mörka hårda knäcket från Leksand var super gott!

Hanna fick träffa sin första Tomte och hon verkar lika oberörd som med allt annat. Hon fick till och med en kram. Lovisa fick en ficklampa av tomten och var supernöjd. Tack för alla fina klappar!!!

Med fem ungar under fem år så är det full fart tills de stupar. Hanna tog sig en lur för att orka me och hon har peppar, peppar sovit tio timmar i förrgår natt och 11 timmar i går natt. Känns som det värsta är över sedan vår resa och tidsomställning. Det tog 8 dar innan hon kom in i sin sovrutin och började somna om själv när hon vaknade till på nätterna. Dagarna innan jul fick hon ett återfall och vaknade varje timme och bökade runt och ställde sig och skakade galler (spjälsäng). Så nu hoppas jag att vi är tillbaka med två barn som sover i hela nätter i sina egna sängar som innan semestern.













0 kommentarer: