måndag 15 november 2010

Kusin vitamin

Vi hade lite tid att slå ihjäl i går em innan vi skulle på mat hos min pappa så vi åkte över till Johans pappa för att fika lite. Vi tjuvstartade och hade ju redan firat honom då helgen var fylld med en massa annat. När vi kom dit så var kusinerna där till tjejernas lycka. Det var verkligen full rulle och tjejerna hade jättekul och lekte mamma, pappa barn. Bianca var som en solstråle och jag har aldrig sett henne så här. Hon sitter mest och surar i sin mammas knä när vi träffas. Hon var hur nöjd som helst och vankade runt och grejade. Hon ville gärna krama sin lilla kusin coh sprang runt och roppade Hanna, Hanna och fixade lite leksaker till henne, Hanna var super nöjd. Bilden nedan är tagen på maskeraden och är jättefin på henne!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Fin bild på vårat lilla bustroll. Kul att ni fick träffa henne på det humör som hon brukar vara och inte på sitt surhumör som kommer fram när hon är trött. Vi får se till att träffas mer dagtid när hon är sitt glada B och inte på kvällarna när hon är Supersura sunk Bianca ;)

Kram kram M

Sofia sa...

Ja det får vi se till att göra, tjerna hade verkligen jättekul.
Kram

Åsa sa...

Jätte söt bild på lilla söta B. Och som M skrev borde vi träffas dagtid då alla barn är glada och pigga. Kvällar är ju aldrig någon hit :(
Ha en fin dag vännen! Kram kram