onsdag 1 september 2010

Återträff

Var på återträff för Cope kursen idag och vi var två som kom :-) tråkigt att det var så dålig uppslutning, hade varit kul att träffa alla igen efter sommaren. Men vi hade en trevlig fika med kursledarna. Detta gjorde att jag kom hem en timme tidigare än beräknat och hann träffa maken lite också, nu sover han och tjejerna och jag hamna här. Får inte tiden att räcka till för bloggandet på dagarna längre så då får det bli en uppdatering på kvällarna. Idag har jag inte gjort många knop. Mest legat och läst, men det kändes som det behövdes en återhämntningsdag.

Laddar inför fredag då jag ska ha mammagruppen här på middag. Kan aldrig bli för mycket tjejkvällar. För nästa helg är det en till hemma hos svägerskan.

Fick en typisk Johan kommentar ikväll när vi fikade så jag bara måste dela med mig.
J: Du är väl hemma i morgon kväll, suck (en suck som betydde att du är ju aldrig hemma på kvällarna)
S: Jag är hemma? Jag har väl inte varit borta speciellt mycket den senaste tiden, förutom denna vecka då det blev två dagar, igår va jag på syjunta och ikväll på återträffen?
J: Ja det är ju 2 av 2!
Grejen hör till att han ska rotfylla en tand i morgon efter jobbet och kommer ha ont och vill vila. För det är ju så jobbigt att ha tjejerna när man är trött. Undrar när vi mammor kan vara trötta/ha ont och få vila en kväll. förmodligen aldrig.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, ja han satt och beklagade sig för mig över sin tand när han fyllde år. Tur att killar inte föder barn för då skulle det säkert vara så att mammorna hade 3 månaders tid att vara hemma när barnen föds för killarna skulle ju få lov att vila i tre månader innan de kan ta hand om barnet själv :)

Kram M

Sofia ♥ sa...

Hade han gått till tandläkaren när det började göra ont så hade han sluppit en massa lidande, som det är nu har han gått hela sommaren utan att kunna laga och resultatet blev en penicilinkur för att det blivit inflamation.

Som man bäddar får man ligga.

Jag skulle aldrig drömma om att INTE uppsöka tandläkare/sjukvård om jag blev allvarligt sjuk eller hade väldigt ont, fast jag skulle ringa mamma först :-)

Åsa sa...

Hi hi hi, tänk så synd det är on en karl när han blir dålig. De tror de ska dö :)
Håller med M, tur att de inte föder barn för de hade de aldrig klarat av :)
Kram kram från en som nyss dragit ut en visdomstand och är mamma, Kramis