tisdag 24 augusti 2010

Va jag på fest i går?

Det kändes så när jag vaknade i morse. Antar att det är allt de onda som ska ur min kropp :-)
Detoxandet går bra men jag har grymt dåligt tålamod och blir arg över ingenting. Skönt att veta att det beror på för lite mat och inte att jag börjar bli knäpp.

Lovisa sitter och nynnar på Idas sommarvisa i köket och pysslar med sitt brevpapper kit hon fick förra veckan. Hanna sitter bredvid mig på golvet och leker otroligt bra. Hon är nöjd bara hon har en sak i handen och det kan gärna vara en sked.

Johan är på A3 ikväll så jag är singel med tjejerna i kväll och det har väl inte hänt på evigheter. Känns lite konstigt men ändå skönt. Ska ta och natta tjejerna och lägga mig och läsa.

Idag hade jag date  med mammorna Linn och Ingela från dagis och vi hade bestämt träff när vi lämnat barnen på dagis och tog en promenad för att sedan gå till Öppna fsk i Hummelsta och fika. Ja eller de andra åt en massa gott och jag fick nöja mig med Jordgubb/grape juice och grönt te men det var också gott. Det hela blev en kul grej så vi gör om det nästa tisdag också. Samling kl.9.30 vid borgvallen för den som vill me. Kan säga att det var såååå myyyycket lugnare på Humlan utan de stora barnen. Hanna var äldst och ni vet ju hur mycket ljud hon har för sig, hihi.

I morgon blir det shopping i Gränby Centrum med Linda och Signe, har aldrig varit där så det ska bli kul att få gå i lite andra butiker än de man har hemma, även om det nu också är en HM eller Lindex butik. Det bästa av allt är att tjejerna har det mesta så jag kan lägga alla pengar på MIG!

1 kommentarer:

Therese sa...

Vad duktig du är vännen med allt kämpande med detox, komma i form till E-18 loppet, Hannas sovtider m.m.
Snart är det den 11:e och då får vi ses.
Kram