måndag 30 augusti 2010

Fullbokad

Då var det snart tisdag igen och mamma fika står på schema, i morgon börjar vi med promenad i Hummelsta efter att vi lämnat barnen på dagis, sedan blir det fika hos Rosa. Hon brukar alltid bjuda på något gått så jag kanske smakar lite.

Efter dagis hämtning åker jag och tjejerna in till stan, ska byta ett par stövlar till Lovisa som gått sönder i dragkedjan och vi måste köpa ett par extra gummistövlar. Hon har ett par på dagis men det går inte att släpa hem dem varje dag. På landet behöver man stövlar när vi går hem till farmor och farfar, i helgen har hon fått använda vinter kängorna och visst de är vatten avvisande men inte optimala vid regn :(


På kvällen kommer syjuntan som även den drar igång. Ska bli kul att träffas utan barn. Undrar bara vad jag ska bjuda på. Ska fortsätta virka mina mormorsrutor. Som inte har sett dagens ljus sedan sista syjuntan innan sommaren. Lite nyhetens behag med min nya hobby, får bli när vi träffas då jag har en massa annat spännande för mig på dagarna som att läsa, typ personlig utveckling. Har hittat min grej och det är som en ny värld har öppnat sig och jag vill bara lära mig mer :-)

2 kommentarer:

Madde sa...

Glömde säga det att jag inte kommer i morgon. Anders ska träna A-laget.

Kram kram

Sofia ♥ sa...

Jag glömde fråga, då är vi lika förvirrade båda två. Kul för Anders att åka till träningen :-)
Johan har ont i sitt knä och tränar på gymmet i morgon.