söndag 25 juli 2010

Rastlös

Har varit en bra men jobbig dag, har känt mig rastlös och inte kunnat ha ro med det jag gjort... vet ej varför jag känner som jag gör. Johan tog med Lovisa på fm för att fika hos sin pappa. Väl där visade det sig att deras vattenpump lagt av och de tog en tur till Västerås för att inhandla div grejer. Jag passade på att ta tag i mitt gardinprojekt vilket tog hela dagen då Hanna inte var på topp, hon har fortfarande besvär av sin svamp och jag tror hon börjar få tänder för jag märker att hon har ont i munnen stackars lilltjej. Hon fick en supp innan sovdags så jag hoppas natten blir bättre för som de varit den senaste veckan blir man tokig för mindre. Det är som att hon inte kommer in i någon djupsömn utan vaknar varje timme. Det räcker med att stoppa i nappen så somnar hon om men man får inte någon bra sömn själv....

Gardinerna blev i alla fall klara och jag är nöjd. Blev en bild också till er nyfikna :) de gardiner som satt innan har också fått sig en sömn (så nu är nålarna borta) vissa saker tar lite tid innan de blir gjorda.

I morgon blir det in till stan för att hitta på något då jag få nippran att vara hemma men inte få någonting gjort. Skulle vilja rensa klart bland alla kläder och börja röja i kontoret. Inte för att det är något som brådskar, men jag har ingen ro att bara leka med barnen hela dagarna när jag vet att det finns saker att göra, vilket är mitt problem då jag vill kunna vara mer i nuet. Jag försöker att vara tacksam för det jag har och inte vilja mer hela tiden, vara någon annanstans i tankarna än där jag är just nu, men jag får ingen ro i själen. Jag intalar mig själv att jag måste nöja mig med den tid jag får till mig själv och ge mig 100% just då och sedan kunna ge barnen 100% och Johan 100% men jag räcker inte till, och allt blir halvdant. Suck..... lite sömn så orkar jag nog mer...Johan vill att jag ska hålla mig hemma när han har semester men han umgås inte direkt med oss för det utan jobbar undan sina måsten vilket gör att jag sitter med barnen som vilken dag som helst. När får jag tid till att göra mina måsten?? Även om jag bara hade 1 barn på fm så tar det tid det me.

 Idag är det precis 4 månader kvar tills vi sitter på planet till Mexico och det ska bli så skööönnnt att få komma bort ett tag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår hur du känner att du inte får något gjort även om du är hemma. Det värsta är att jag skulle vilja kunna göra som A, sätta mig i soffan och läsa en tidning och få vara ifred. Men sätter jag mig så har jag två som ska sitta i knä eller klänga och hänga och undra vad jag gör. Jag får liksom inte vara själv..kan driva mig till vansinne. Hoppas att du får något gjort i morgon.

Kram Madde

Anonym sa...

Hoppas du får en bättre dag idag. Gardinerna blev jättefina! kram Smulan

Malin sa...

Förstår hur du känner. Men att bara ta en dag i taget är nästan ett Måste bara det! Man är ingen Superkvinna, hur mycket man än skulle vilja. Och egentid är superviktigt för energin. Jag har varit ifrån Ludde endast en hel dag, plus lite strötimmar här och där, på över sex månader!! Så jag förstår verkligen hur du känner.
Jättefina gardiner förresten :)
// Kram!