onsdag 14 juli 2010

Kaffe utan mjölk

Skönt med lite sämre väder, fast även om det varade i några timmar så saknade man solen. 31 grader i poolen så det är bara att slänga av sig kläderna för bikinin är på trots att det inte är badväder. Det är semester för mig att bo i badkläderna...

Nu har lunch intagits, Loise har cyklat ut hit och Madde J på ingång. Skönt med lite avlastning så jag hinner köra lite dammsugare. Det var läskigt stora dammråttor under sängen.... kankse orkar jag köra lite trimmer innan jag hoppar i plurret.

Sitter och dricker lite kaffe, fick hälla ut den första koppen då den blivit kall, inte så lätt att laga mat, mata en 7 månaders samtidigt som man häller upp en kopp kaffe och ska dricka. Denna är utan mjölk för jag svulnade nåt grymt om magen igår efter att det blev risgrynsgröt till frukost, kykling med créme freiche till lunch och fil till mellanmål samt x antal koppar kaffe med mjölk. Är inte laktos intolerant då jag gjorde tester när min mage var för utredning förra året men det kanse blir för mycket av det goda när jag försöker undvika gluten.... jag bli i alla fall inte klok på eländet.

Ska in till stan i kväll och träffa en vän, vi har inte träffats på ett tag så det ska bli kul att ses. Hoppas vädret håller i sig, borde kanske ta cykeln in?

2 kommentarer:

Therese sa...

Hoppas ni hade trevligt ikväll, kram på dig vännen

Anonym sa...

Kallt kaffe & kall mat är väl oftast standard för en mamma???