torsdag 22 juli 2010

Jag, graciös? Inte direkt men vad gör det!

Smidig som få, men ändå vill jag dela med mig av min sköna stund i fm solen. Att se fram emot en liten stund av något man vill göra kan betyda mycket. Det tog 1½ timme i morse att utfodra mina barn, mig själv och ta ett parti Bingo med Lovisa, jag säger då bara att det är tur att EP är så tunn för det går ganska fort att läsa och jag tror inte Lovisas tålamod räcker till en Dagens Nyheter... hihi

Jag hade bestämt att min träning idag fick vara Yoga och att jag skulle passa på när Johan var på gymmet och Hanna låg och sov. Lovisa fick vara med eller pyssla med något annat. Om jag involverar henne så blir jag inte irriterad om hon kommer och stör för då lägger jag mig på hennes nivå direkt och då blir det till något bra om hon hittar på något annat och inte tvärt om. Jag kan meddela att hon låg på soffan och kollade TV under hela passet. Hon hade nog legat kvar om det inte var för att jag ville dela med mig till er för hon fick vara fotograf.1 kommentarer:

Lycklig fru sa...

Guud vad härligt med yoga. Jag slutade med det när magen började växa för det blev för jobbigt. Saknar det verkligen. Har tänkt börja med gravidyoga, men det har bara inte blivit av än.
Kram, kram