lördag 19 juni 2010

Välbehövd tantmiddag

Söte Edwin ville spana in tanterna när han hade varit inne i stan och ätit Pizza med pappa och lillsyrran. Efter ett kort besök till grannen (farmor och farfar) kom han tillbaka och sa att vi inte var några tanter utan tjejer, hihi sötunge :-) Vi hade en riktigt bra kväll igår och det kändes lyxigt att få sätta sig till dukat bord och äta gott. Det blev två champangeglas rosé och tre glas rött under kvällen, kom aldrig så långt att jag öppnade min flaska jag hade med mig. Jag hade inställningen att jag skulle dricka så mycket jag ville utan att sätta en gräns då jag inte haft några planer idag förutom att Madde kom över med tjejerna för att fira Lovisa.

Har mått sisådär idag och har fattat några beslut och känner mig redan bättre till mods. Även fast man vet vad som är rätt och fel så är det ändå så svårt att släppa taget.

Nu ser jag fram emot ett nytt kapitel med en insikt som stärker mig och jag har nog stått vid detta vägskäl förrut men tagit fel väg.

2 kommentarer:

Therese sa...

Vad skönt att det känns som att du är på väg åt det håll du vill, vad det nu än må vara.
Det är aldrig roligt när man går runt med den där klumpen i magen och bara grubblar hela tiden.
Kram på dig!

Anonym sa...

Ville bara säga att jag saknar dig på bloggen.Dina inlägg brukar förgylla mina dagar. Hoppas att allt är bra vännen! kram Smulan