torsdag 17 juni 2010

Tankar

Oj vad snabbt det gick att rensa syrenhäcken... massor av energi och behövde riva av mig lite, har blivit lite av min terapi att vara ute i trädgården och tankarna kan flöda fritt. Många planer smids :-)

Tack för ert stöd och era ord, ni vet vilka ni är. Jag känner mig utanför för att jag bor på landet även om jag trivs och aldrig skulle vilja byta, jag ser inga problem med att ta bilen in men har märkt att det blir ett hinder för jag sitter ofta ensam och vill också var med.... visst lever vi i lite olika faser men jag är glad att ni finns och hoppas att vi kan träffas lite mer.

Ikväll ska jag åka på syjunta och jag struntar i att Johan ville åka på träning, jag är inte och tränar på kvällarna eller går ut på krogen utan jag är hemma med mina tjejer dag ut och dag in, varför ska jag få dåligt samvete och behöva fixa barnvakt om jag vill komma iväg. Räcker väl med att jag fixat barnvakt fredagkväll för att vi ska träffas mammorna från Lovisas mammagrupp ute hos Ann-Louise i Viggeby och äta och dricka gott, har längtat efter lite egentid.

Ska fixa en smarrig kyklingsallad till lunch och hämta Lovisa kl ett idag, de har avslutning på sitt dinosaurie tema i skogen med korv grillning. Sedan åker vi in till Västerledens Öppna fsk på avslutning med Linda och Signe. Tar kanske en tripp till Skokanonen för att köpa lite sommarskor till Lovisa, kontot är tomt och jag vet vad Johan tycker men flickstackarn måste ju ha skor på fötterna.

Varför sitter jag och gråter?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Helt rätt i att strunta i vad han tycker. Du måste få komma ut genom dörrarena utan barn ibland och nu har han hela helgen på sig att träna eftersom han endå ska vara där :)
Jag förstår om du känner dig lite utanför, även om det inte kan tyckas att en promenad med vänner på kvällen gör så stor skillnad med det gör det, iaf för mig och hur det än är så tar man ju inte bilen in för att gå en promenad..fast egentligen varför inte när man kan ta bilen för att åka in och gå på gym.
Vi ses iaf på lördag. Kram kram M

Sofia sa...

Tack för omtanken men det var inte några promenader jag syftade på :-)
Ja, vi ses på lördag

Malin sa...

Så där känner jag också ibland. Jag gör ingenting själv medans B är ute med jobbet, tränar mm... Känner dessutom inte så många här så det blir inte mycket "kompissnack" med vänner, så lite ensamt är det ibland..
Kram till dig! :)

Malin sa...

Korrigering: Ska vara ofta i stället för ibland...

Åsa sa...

Ja att bo på landet är på gott och ont. I mitt fall så bara ont därför valde vi ett lite mindre hus i stan bara för att vi inte ville tappa stadlivet. Låter kanske konstigt men det var faktiskt det som gjorde att vi inte flyttade ut på landet.
Tycker oxå att din karl ska ta och ställa upp lite mer så att du får lite mer egentid och så vi kan gå ut och dricka ett (eller 3-4) glas vin. Verkar som om han vill att du ska hålla dig hemma (rätta mig om jag har fel) men han ska då få flacka hit & dit...
Du ska veta att vänner har du bara du hittar tiden så finns vi här!!! Stora kramar Å

Madelen sa...

Kanske inte promenaderna i sig som det gäller, men jag får ventilera enormt när vi är ute och går och det är det man behöver..sen kan man ju alltid göra det över ett glas vin oxå :)

Johanna sa...

Jag känner precis igen det du beskriver. Bor oxå på landet med två små. Varför är det jämnt vi mammor som får dåligt samvete??

Jenny sa...

Håller med om mkt här! Hoppas de blir ändring snart! Kram & sköt om dig!