torsdag 20 maj 2010

Nyklippt gräs

Lovisa kvittrade hjärtligt när hon småskuttade hem till Farmor och Farfar med sin pappa hack i häl för att hämta gräsklipparen som har vintrat i deras förråd. Shorts, badtopp, gympaskor, keps och Peltor....
Älskar lukten av ny klippt gräs, tomten får en så fin och snygg inramning när mattan är klippt. Jag hade mini i vagnen men ett par peltor hon med och roade mig med att ta bort hönsnäten runt våra fruktträd som satt fast med najtråd. De gjorde ej så värst nytta då det varit något djur under snön som gnagt på alla tre träd på baksidan..... suck..... ska pallra mig in till stan så fort jag blir frisk och leta efter något att smörja in för att skydda trädet då barken är borta.

Johan stack iväg på träning och snart sover båda tjejerna, jag less på att vara sjuk och deppar för att jag missar syjuntan hade verkligen behövt kommit iväg. Får se fram emot att träffa Tessan x2 och Madde på lördag om jag är frisk vill säga.

2 kommentarer:

Malin sa...

Ja, jag älskar den vagnen. Är supernöjd! Och för det priset...:)

Visst är det underbart nu när allt är så grönt och gräset bara växer, och sen doften av nyklippt gräs!! :) Lovely! Hoppas det håller i sig bara... // Kram!

Anonym sa...

Hoppas du blir frisk snart.kram smulan