6 portioner
12 tunna skivor sockerkaka
1 ½ del apelsinjuice
225 g frysta tranbär
½ dl lönnsirap
2 msk socker
2 dl citronyoghurt (typ Yoplait)
1 dl turkisk yoghurt
2 dl vispgrädde
2 nektariner grillade i skivor
rivet citronskal
- Vispa grädden. Rör ihop tranbär, socker och lönnsirap. (Spara några tranbär till garneringen.)
- Blanda citronyoghurten med den turkiska yoghurten.
- Placera en sockerkaksskiva i varje glas eller portionsskål. Dränk in varje skiva med 2 msk apelsinjuice. Fördela tranbären i glasen och täck med ett lager yoghurtblandning. Varva med ännu en sockerkaksskiva och toppa med den vispade grädden.
- Garnera med tranbär, grillade nektarinskivor och rivet citron
1 kommentarer:
Låter gott :)
KRAM
Skicka en kommentar