fredag 14 maj 2010

5 månader

Oj vad tiden går men det är på ett bra sätt och jag njuter verkligen av alla dagar med Hanna och alla framsteg hon gör. Jag är dock så less på mig själv att jag inte skriver ner hennes framsteg som jag gjorde med Lovisa så jag får väl skriva dem här.

Greppar och ska smaka på allt, jollrar och snackar gärnet. Hon har börjat med en "ramsa" innan hon ska sova och när man går dit för att stoppa i nappen som man tror hon tappat och att det är därför hon låter så nog sitter den i, hon ligger och leker med sin röst och det ser ut som hon pratar med snutten. Sitter bra i sin stol med stolsdynan (Tack M för att vi fick låna). Har ätit 4-5 skedar morotspure på dagen och minst lika många skedar potatispure nu i kväll. Vill inte ligga ned på skötbordet, då trampar hon vatten och tränar sit-ups. Rullar runt med hjälp av mamma, själv är hon för lat. Lägger jag henne på magen så sträcker hon upp huvudet och tittar lite sedan lägger hon sig bekvämt och stoppar in handen i mun. Skrattar hjärtligt när vi killar henne under hakan och hon vill gärna vara med överallt och Lovisa avgudar hon. Vill sitta upp och gärna stå men benen är som spagetti men hon övar flitigt. 

1 kommentarer:

Madelen sa...

Det är mycket man inte gör med barn nummer 2 som man gjorde med 1:a. Det jag har blivit bättre på med B är att jag har fotat henne mer, men hon finns nästan inte med på film alls tillskillnad mot P som vi lyckades få ihop 4 timmar film under hennes första år.
Får försöka bli bättre på det..hur nu det ska gå till.

Kram