söndag 25 april 2010

Picknick

Har hunnit hur mycket som helst idag känns det som. 7.40 klev jag upp och matade Hanna och slängde i mig lite fil och 8.30 stod vi på farstukvisten hos brorsan och fick lite kaffe. Det var en snabbvisit då Jenny, Alva och Tindra (Alvas kusin) skulle på gympa kl 10 och vi hade sopstationen på agendan. Har rensat lite i garaget och i morgon blir det Återbruket med det som inte gick att slänga i Hummelsta. Ville inte riktigt trängas med alla helglediga trädgårds fantaster med släp ;-) så jag tar det i morgon efter att jag lämnat Lovisa på dagis så får vi hoppas att det är lite lugnare.

När vi kom hem packade jag en liten väska så vi fick fruktstund ute i det fria för Lovisa hade beställt PICKNICK. Mysigt att sitta en stund i solen. Kl 12.30 var vi bjudna hem till Ove på korv med bröd. Han har fått för sig att han ska baka för brödet blir nyttigare då så vi fick hembakade korvbröd. Myket goda. När han fyllde år så blev det hembakade hamburgebröd. Han har lite dolda talanger =).  


Vilket skitgöra!!! Pumpen la av i natt och löste ut jordfelsbrytaren och resulterade till att det blev bäcksvart inne och Lovisa stackarn vakna av en dröm och blev rädd när det var så mörkt. Men vi har varit me förr så ny pump låg i garaget.
Jag har slängt upp alla vinterkläder och loppiskläder på vinden så nu kommer man in i vår hall igen. Hua vad mycket saker det har legat överallt. Har också skickat in min deklaration. Nu väntar kudden för resten av familjen sover.

3 kommentarer:

Malin sa...

Gott med gröt :) Har hon fått smaka potatis- eller morotspuré än då? Är så kul nu när man kan börja lite smått med sånt :)
Kram!

Malin sa...

Jag längtar till Ludwig kan sitta i barnstol... Hoppas det blir snart :) När satt Hanna själv första gången? Vi har inte testat nån puré mera, ska kanske prova lite potatis nån dag när vi äter det :)

Malin sa...

Jag tror säkert sockerkakan blev god :) Har själv inte tagit mig tid än att sätta igång nån bakning ;)

Okej, det är så man får göra.. Känns lite tidigt än med Ludde men jag låter han sitta "själv" korta stunder på golvet ibland. Stöttar upp han lite men han får "vingla" med kroppen så han tränar balansen :) Men inte mer än max 5 minuter åt gången.. Ligga på mage vägrar han! Så försöker träna nacken på andra sätt ist :)