måndag 21 december 2009

Premiär

Idag har Hanna haft premiärbad hemma och det var riktigt skönt och behagligt tyckte lillfisan. Första badet gjorde vi på BB, men det var inte lika populärt :-). Storasyster var medhjälpare och måste erkänna att det kan vara bra med lite assistans då och då. Lovisas främsta uppgift är att stoppa tillbaka nappen när syrran vaknar och få henne att sova lite till, hon tar sin uppgift på fullaste allvar och sköter den galant.

Meja och hennes mamma Ulrika har varit på besök och Hanna fick en jätte söt "katten Janson" mysdress och jag fick jättegoda lussekatter och ett kit med fotsalt och fotkräm. Larsson kom också över en stund och hade med sig stora fikapåsen, till Johans gjädje ;-)

Jag rymde hemifrån igår och var iväg och handlade och Hanna hade snällt sovit hemma hela tiden. Jag tror det var mest jobbigt för mig att vara iväg även om jag samtidigt tyckte det var skönt. Hade lite utpumpat som backup men det behövdes aldrig så vi testade flaskan idag och det var inga problem. Snarare att det rann för fort.
Sofia

2 kommentarer:

Livet är som ett fotoalbum, det är upp till dig att fylla det med minnen...♥♥♥ sa...

Lillskruttan så mycket hår hon har. Jag hoppas att hon får behålla den färgen för den är jättefin :)
Kram

Penny sa...

Vad mysigt =)