onsdag 30 december 2009

Mellandagsrean

Jo vi har också varit ute i mellandagsreans hysteri, vår färd gick till Hälla i måndags och främst för att byta några julklappar samt handla mat och vin inför nyår. Det var folk över allt... suck... Jo vi har också varit ute i mellandagsreans hysteri, vår färd gick till Hälla i måndags och främst för att byta några julklappar samt handla mat och vin inför nyår. Det var folk över allt... suck...Lovisa fick en fin grå kortärmad Kitty Klänning av Loise i julklapp men hon hade redan en grå och lila i samma modell så hon fick välja en ny och valde den svarta (Kitty) festklänningen med en massa tyll under. Tycker igentligen inte om dessa klänningar men jag antar att det finns en gräns för hur mycket man skall styra sina barn, jag kan tycka att det är bättre att säga nej när det är större/viktigare saker än just kläder. Det blev en rosa bolero och rosa strumpbyxor med rosa glitter trådar i så nyårsstrassen är klar för Lovisa. För Hanna så hittade jag en vit bomullsklänning i garderoben som Bianca har haft med gråa ringar och med rosett på bröstet som jag tror passar fint. Till mig själv blir det nog något jag kommer i och som är "amm"vänligt. Tur att man inte skall på någon galamiddag :-)
Obligatoriskt stopp på Mc Donalds blev det också. Där träffade vi Patrik, Astrid och Axel vilket var väldigt kul. Har inte träffat Maria och Patrik sedan Björn och Lindas bröllop och det var hösten 2005... vart tar tiden vägen. Dax att ta en tur till Irsta och hälsa på dem kanske.

Igår hade vi en ganska lugn dag. Hanna har börjat komma in i ganska bra nattrytm och sover i tre-timmars pass vilket är ganska skönt. Men det varierar om hon äter i 1h eller i 2h mellan passen. Hinner inte så mycket mer än bara mata henne känns det som. Hon hade dock gått upp 100g på fem dar vilket kändes jättebra och ett tecken på att mjölken räcker, är ju ganska behändigt då den alltid finns tillgänglig. Enda nackdelen är att man blir ganska låst. Jag Lovisa och Hanna tog en kort promenad i solskenet och det var underbart fint med den gnistrande snön. tom Lovisa uppmärksammade att det glittrade så fint. Hanna fick en jättemysig åkpåse av sin Morfar och Agenta som jag bäddade ner henne i och Lovisa fick åka bob. På em var Maria över en stund och lekte lite med Lovisa som är lite rastlös att bara gå hemma med mig och hon satt och mös lite med Hanna också och jag tror hon blir en toppen gudmor till lilltjejen. Johan hade sin gymkväll så jag passade på att titta på bröllopsfixaren som jag spelade in i måndags och det var en underbart romantisk film som passade alldels utmärkt att krypa upp i soffan och titta på.

Idag har jag fått lite egen sovtid på fm medans Johan och Lovisa gick över till farmor och farfar en timme. Skönt... i em ska jag köra in Lovisa till mormor och själv passa på att handla lite.

Sofia

1 kommentarer:

Livet är som ett fotoalbum, det är upp till dig att fylla det med minnen...♥♥♥ sa...

Visst är klänningarna lite ondödig kan man tycka, för när ska de hinna använda dem? Det är som med Patricias nya, när ska hon ha den?? Visst på nyår och sin födelsedag, men sen då? För att inte tala om färgen, alla fläckar kommer att synas. Men som sagt ibland får de vara med och bestämma. Biancas klänning ja, den han hon använda 2 ggr innan hon växte ur den, men visst är den fin.

Hoppas att ni får ett bra nyår, själva ska vi bara vara hemma, vi har inte ens orkat ta tag i vad vi ska äta och det är ju i morgon så vi får väl se. Ingen av oss har ork att ta tag i någonting och P är fortfarande lika snorig och hostig, så det ska bli skönt med ett lungt nyår.

Kram