onsdag 25 november 2009

VAB

Jag som trodde att Lovisa var på bättringsvägen när febern gått ned, men då vaknar hon med igenklistrat ögat.... Hon kändes varm redan i söndagskväll och hade lite kladd i ögonvrån så jag ställde in mig på att vara hemma, vilket inte gjorde så mycket när motivationen att sitta av tid på jobbet är lika med 0. Vi låg i sängen hela dagen vilket passade mig utmärkt (bebben börjar ge sig till känna när jag är i farten och grejar). Att Lovisa är lugn händer bara 1ggr per år och det är när hon har minst 39 graders feber. Av denna anledning gav jag henne inte något febernedsättande utan tyckte gott vi kunde vila... febern gick ned under måndagsnatten och tempen ligger strax över 37 så hon är så gott som feberfri.

Vi var lite lata idag också (igår tisdag var vi inte ens utanför dörren) så vi ringde hit Farmor och Farfar på förmiddagen och bad dem ta med lite Bullar och kakor till kaffet. Mums. Har skrivit av mormor Karlssons recept på saffransbröd så snart blir det bullbak alá old times. Fick en assistent av min underbara man för ca 5-6 år sedan som har ett eget inbyggt skåp i vårt kök så det finns egentligen ingen ursäkt till att inte baka, degen sköter ju sig själv.

Tror det är dax att spana in http://fixadinblogspot.com/forum/index.php

Vi spritar händerna lite extra idag för säkerhetsskull ;).

Kram Sofia

1 kommentarer:

Livet är som ett fotoalbum, det är upp till dig att fylla det med minnen...♥♥♥ sa...

Visst är det trist att de blir sjuka. Här har vi som sagt också haft sjukstuga idag, men hon får gå på dagis i morgon för hon är inte hängig eller feber bara ont när hon kissar och pensilinet verkar fungera som det ska. Bloggen är jättefin!!! Kram