måndag 30 november 2009

Ledig

Då var man inne i +/- 2 veckor. Ofattbart att äntligen var här. Lovisa är på dagis och jag börjar med en mjukstart (en kopp Te och nyhetsmorgon) har väl inte hänt på evigheter att man får välja TV program själv :-) Natten har varit som alla andra den senaste tiden. Började med att jag låg 1h och lyssnade på timern till adventsljusstaken innan jag höll på att ticka hela jag. Slet ut timern så Johan satte sig "käpprätt" upp och trodde väl att huset skulle rasa ihop. Man kanske inte är så smidig när man drar ut kontakten medans man fortfarande ligger kvar i sängen och har en mage i vägen. ha ha. Får se om Johan kommer ihåg vad som hände eller om han sov sig igenom chocken. Bullbak står på agendan idag, behöver fylla på frysen. Matlådor är redan gjorda så vi ska nog inte behöva svälta eller leva på limpmakor efter att bebisen kommit. Kram Sofia

3 kommentarer:

Livet är som ett fotoalbum, det är upp till dig att fylla det med minnen...♥♥♥ sa...

Haha, jo jag tror att du var jättesmidig ;)Spännande att se när den lilla hade tänkt att komma ut. Jag längtar att få snuffsa lite på en jätteliten bäbis.

KRAM

SofiaSK sa...

Jag med. Fast jag hade ökat 2 cm på magen sista kollen så jag tror att räkan växt på sig :-).
När får vi komma på tors??

KRAM

SofiaSK sa...

Johan var fullt medveten om att jag låg kvar i sängen och drog ut sladden. Han bara suckade och undrade om det inte hade varit bättre om jag gått upp ur sängen och dragit ur kontakten. Kan ju hålla med om att uttaget håller bättre men jag var lite less just då :-)